Roligaste kryssningen någonsin! Med min bästa! Snart är det dags igen!


Pulka.


Denna veckan!

Hej bloggen! Ha ha.
Veckan har vart dagis, massa snö och pulkamys med mitt troll! Och lång promenad med min Alexandra! (hur underbart som helst i snö och kallt) arbetat har jag också gjort en del.. Kommer bli mer av den varan.. Även mer dagis. Upp tidigt för min prins men vad ska man göra? Han får äta frukost på dagis så han behöver bara komma upp och klä på sig...
I morgon kommer mormor (min mamma) och hämtar Viggo som sover kvar till på lördag. Jag själv går för att jobba till 21 då jag blir H Ä M T A D av mina underbara grannar! Som jag ska ha kvälls mys med <3 längtar!
Så ska vi göra en grej som ja visar på lördag här på bloggen! ;)

Nu tillbaka till hockey och fruktsallad med mitt andra <3 :)


Snö!!!

Glömde bort att berätta om igår.. Massor av snö kom det! Och ja, det kliar i benen på mig! Jag drog med mig en trött Viggo ut i vagnen så han skulle sova i det friska vädret! Kändes som att gå i en sån där snöbubbla! Som man skakar! Upp en sväng till viggs farmor och leta efter pulka, utan att hitta den. På vägen hem så va det någon som hade hittat snöbubblan och skakade den så jävligt att man knappt såg något! När vi kom hem så var viggs morfar med familj hemma hos oss! Skulle gratta mig som inte hade hunnit hem. :p Buster va också med! :)


Efter kalas och onyttigheter

Så är det dags för den lite smalare linjen för min del. Öppnar upp med vattenmelon, keso och ägg till lunch! För att sen ta en shake till middag. Nu blir det andra bullar.... :) hoppas det håller i sig!


Bilden.


Lång dag

Idag har vi haft besök av faster Mickis och kusin Tova! Viggo har inte sovit något mitt på dagen så han har vart lite kinkig hela dagen. Vi hade tänk gå en promenad med Alex och hundarna idag men det visade sig att solen försvann och vi fik oväder istället! Nu kom snön? Aja då kanske det är dags att köpa en pulka till Viggo? :) har längtat efter snön men enbart för Viggens skull. För min egen del hade vi kunnat hoppas över den nu eftersom vi inte fick någon över jul och nyår. MEN nu är den här! Pulka någon? :)
Blev ingen promenad med Alex men blev bjudna på mat hos en vän till Marcus! Trevlans! Men fick gå hem ganska tidigt eftersom Viggo behövde sova.
I morgon får grabbarna leka i snön och jag får turen att gå och arbeta! Hm.. Hade gärna lekt ute med Viggo i snön istället!

Tova Mickis och Viggo som läser saga på bilden!


Lång promenaden med min finaste vän Alexandra <3

La Lill prinsen för att sen gå en timmes promenad med Alex vännen. Hur underbart är det inte att bara dra ut på lång promenad i det kalla men dock väldigt hala, tillsammans med finaste vännen. Och bara snacka en massa skit. Underbart!! Nu och här börjar mitt nya och sundare liv! Trött på mig själv och det är verkligen dags att ändra på det! Inte ett nytt liv faktiskt, men åter gå till mitt gammal jag! Och tänka lite mer på mig själv och på hur jag faktiskt vill känna mig. Och må!
Japp, Alex det är dags nu!!! Full fart! <3


Soffhäng!

Myser med min finaste framför Drömmarnas trädgård. Idag är det en väldigt trött son och en väldigt trött mamma. Får se hur det här går.. Ingen bra natt. Viggo har jobbiga tänder på gång och massvis av mardrömmar. Stackars hjärtat.


Inskolningen just nu

Går sisådär.. Ett ganska rejält bakslag känns det som. Viggo börjar skrika och grina redan vid grinden.. Sen när vi väl kommer in så fungerar det bra.. Tills jag ska pussa krama och vinka hejdå.. <3 mitt hjärta går i tusen bitar och det känns verkligen jätte jobbigt att behöva gå där ifrån och sitta på ett fik en bit bort. Eftersom jag vet att han har det bra och att dom ringer om det inte går alls.. Så sitter jag kvar. Men sanningen är att jag vill jag bara springa dit och ta med honom hem och säga att han han inte behöver gå på dagis. Att han kan va hemma med sin mamma hur länge han vill.
Men jag har ju också sätt va otroligt kul han haft den första veckan som gick galant! Det blir bra. Eller hur?


Morgon mys.

Viggo sover och Jag passar på att mysa runt i lägenheten. Den här lyktan fick jag av brorsan i julklapp! Perfekt i hallen! Hallen glöms ofta bort? Ändå passerar man den flera gånger per dag.
Snart är det dagis som väntar!


På väg

Ut till mitt paradis tillsammans med min fina lilla familj. Lyckligt lottad? Ja.
Älskar livet just nu, det som fattas mig är ingenting som inte går att ordna med tiden.. Låter ganska bra när jag läser det? :) Idag blir det julgrans plundring för Viggo hemma hos mormor. Lunch ska vi också få !
Idag känner jag mig som en lycklig och rik kvinna.. Rik på allt annat än pengar ha ha! Men vad är bäst?


Trötter.

Verkar som om den här veckan har tagit väldigt hårt på vår son. Både igår och idag så somnade han efter 16. 00 och skippade power nappen vid 13 tiden. För att sen sova hela natten fram till kl 7.00 dagen efter? Iaf igår.. Idag är det ju inte hundra ännu men känna som han gör en sådan natt igen. Klockan är ju ändå 18.00 nu? Det visar sig. Men jag hoppas så otroligt mycket att han inte vaknar vid typ 3 i natt eller något och tror att det är dags att kliva upp! =/

Idag har vi busat lite med Mikaela ! Tack för det <3
Därför vakade jag och Viggo en sockerkaka tills hon kom! Viggo älskar att baka och laga mat! :) blivande kocken? Kanske det, men jag tror fortfarande på fotbolls proffs! ;p


Gogo dutti

När jag kom tillbaka till förskolan så satt min gullunge tillsammans med alla andra barn och fröknar i en ring på golvet. Dom hade samling och fruktstund. Viggo satt och knapra på äpple och när all barnen sjöng så ställde han sig upp och dansade. Ha ha.

När han såg mig så kom han och hämtade mig så vi satt kvar i ringen tills dom va klara.
Hel vägen hem så säger Viggo - Gogo dutti.. Om och om igen. (Viggo duktig) <3
Han stal mitt hjärta och jag vill aldrig aldrig ha tillbaka det <3


Morgon promenad dag 3 och 4.

Idag gick vi tidigt hemifrån för att Viggo ville till dagis. Han gick nästan hela vägen själv och höll mig i handen. Duktiga unge. Igår gick det hur bra som helst på dagis. Och idag med. Därför är jag ute och går idag. Vi testade att vika hejdå! Gick bra men han blev aningen ledsen när jag gick! Får se hur det har gått när ja kommer tillbaka!


Bild. Viggo 1,5 år.

Igår fick han en ok stämpel i rumpan!
Han är 83 lång och väger 12 kilo :)


Bild. <3


Förskolan dag 2.

Sitter för mig själv i ett rum och läser tidning tillsammans med en kopp kaffe. Viggo fick jag väcka i morse för att han skulle hinna äta frukost innan förskolan. Helt slut va han! Verkar gå lila bra idag som gårdagen. Bortsett från att han verkligen inte ville vara inomhus när vi kom. Han ville absolut inte ta av skorna. Men nu är det full lek och skratt i rummet längre bort :)


Mardröm.

Hemska hemska mardröm!!! Verkligt otäck! Usch.


Förskolan.

Hej och hå! Idag va första dagen på inskolningen för Viggo. Det gick huur bra som helst! Mitt hjärta kommer blöda när jag lämnar honom där helt och hållet. Men det gör det ju för alla föräldrar? :) Han har iaf hur kul som helst.

Min fina sitter i trappen och väntar på sin pappa. I julklappen från morfar och Jaana och alla mostrar :)


RSS 2.0