Gott nytt år! <3

Har precis käkat fin tre rätters middag hemma hos mamma. Tillsammans med mamma, Gert, Tobias, Marcus och prins Viggo. <3 Viggo kämpar just nu in i det sista att hålla sig vaken. Får se om jag själv kommer kunna hålla mig vaken till tolvslaget! :p

Bjuder på en bild från vårt nyaste fix i vardagsrummet :)


Fix!

Det är så otroligt skönt att M är ledig nu mellan jul och nyår, inte så lätt att få ordning i hemmet när han jobbar. Eftersom han ofta är slut när han kommer hem. Vi har ordnat en hylla ovanför tvn och egna krokar till viggo i hallen. Städat och rensat en massa! Det som är kvar är att åka iväg med allt samt det roligaste jag vet... Tvättstugan.


Julkänsla eller ej

Jag har i alla fall haft ett par otroligt fina dagar med familj nära och kära! Det är för mig jul! Självklart saknar jag snö och Julkänsla. Men i mitt fall är det inte vad som är viktigast på julafton. Utan familjen hade det inte blivit någon jul! <3 i morgon bär det av till pappa och familj för en så kallad "lilla" julafton :)

GOD JUL!


God jul!

Så här snygg är jag denna afton!


Hjälper min kära vän

Att knåpa ihop hemligheter! Ingenting kan avslöjas, snart är det jul!


Go fika medan barnen sover :)

Viggo somnade i sarahs säng och Alicia i sin. Då dukar Sarah fram Go fikat! ;p


Ute hos mamma i paradiset.

Efter bus med tvillingarna W och deras mamma så åkte vi hem till lugnet i Järsjö. Vi trivs verkligen här och i alla fall jag laddar mina batterin här. Viggo gör nog av med sina istället! :)
Känns som Viggo har tagit Mitt paradis till sitt andra hem.

Snart är det julafton och jag har som vanligt knappt börjat med några julklappar.... Ah! Samma visa varje år. Verkligen.
Men jag jobbar bättre under press ;p


Mitt <3 sover

Så jag sätter mig ner och avnjuter julmusten! Känns konstigt att sitta själv på fik.. Hoho. Äter upp och går sen. :p


Kära iphone.

Jag har inte bloggat på länge och detta på grund av att min iphone har vart inlämnad. Jag ska bättre mig! Har jobbat hela helgen och nu när den är förbi så ska jag fira det genom att bygga ett pepparkakshus med Viggo :P Men han verkar inte vilja vakna riktigt än så får väl börja bygga ihop det utan honom så får han göra det roliga! Pimpa det med godis! :) Vi har ääntligen fått ett startdatum till inskolningen för Viggo och det kommer att ske i januari på vårt förstahands val nämligen - Freinetskolan Hugin! Startar inskolningen den 2/1 -12. Kan inte tänka på det utan att få lite ont i magen. Men jag tror att det kommer bli hur bra som helst! Viggo nästan skriker efter andra barn i samma ålder just nu. Förståligt. Mycket tankar och funderingar inom mig just nu och det är ju en del jag måste börja ta tag i för min egen skull. Mest handlar dom nog om vad JAG vill. Måste sluta tänka på vad alla andra vill just nu och fokusera lite mer på mig själv än vad jag gör idag. Ett steg i rätt riktning är väl att inse det? Jag tror det. Lever bara en gång, som man brukar säga. Oj nu blev jag sådär tom.. det var nog det mesta jag hade att komma med den här gången. Julen firar vi tillsammans med min fina familj hemma hos mamma <3 Inte gjort det på 3 år så det är dags tycker jag. Frukost hos min morfar och middag hemma hos min underbara mamma! Viggo älskar att vara där. Jag med. Hejdå.

RSS 2.0