Trött

Trött på att allt runt om kring mig ska va så förbannat onormalt. Och att jag är sen enda som försöker att ändra på skiten. Ah ger upp!

God natt


Märkligt?

Mycket mycket märkligt.. Marcus lagade middag igår och det blev soppa. Men inte vilken soppa som helst utan Morotssoppa! Ja, det låter ju inte helt gott? Men fy SÅ god soppa! Den måste ni testa, finns på tastline s hemsida. Man har även knäckebröd med keso, toppad med tomat skivor och purjolök till.
Där med förstår jag innebörden med "du kan väl iaf smaka"?


Biljetter till TWIDAY iiiih!


Jag har fått den stora äran att vinna två biljetter till TWIDAY!! Och den ännu större äran att tillbringa den tiden med min finaste Alexandra <3 behövligt!?
JA!!
Och det tar inte slut där mina vänner, vi ska nämligen tillbringa denna TWIDAY på en alldeles egen BALKONG! Javisst! En balkong! :))

Inför Världspremiären av The Twilight Saga: Breaking Dawn arrangerar SF Bio och Nordisk Film TWIDAY tisdagen den 15 november.
TWIDAY är en maratonvisning av de TRE tidigare Twilightfilmerna och den allra FÖRSTA visningen av Breaking Dawn, den fjärde och näst sista delen av Twilightsagan.
TWIDAY startar kl 15.30 den 15 november, Breaking Dawn visas vid midnatt. Stavas - U N D E R B A R T !


RSS 2.0